Blog Modehuis BlokRSS

 • Blokkunde... spijkerbroeken wassen

  Blokkunde... spijkerbroeken wassen

  21 maart 2017 Er is (bijna) geen kledingstuk zo geliefd als de spijkerbroek en iedereen heeft wel een favoriet in zijn kast hangen. In dit blog leggen we je uit hoe je je lievelingsbroek het beste kunt wassen om er zo lang mogelijk plezier van te houden.

  Lees verder
 • Blokkunde ... Linnen

  Blokkunde ... Linnen

  20 maart 2017 Het materiaal waar je kleding van gemaakt is, is voor een groot gedeelte bepalend voor de eigenschappen die je kledingstuk heeft. Is het bijvoorbeeld warm? Of draagt het juist lekker cool? En houdt het goed zijn vorm vast? Daarnaast is het materiaal ook bepalend voor het onderhoud van je kleding. Het ene kledingstuk moet nu eenmaal op een andere manier gewassen, gedroogd en gestreken worden dan het andere. In deze blogpost gaat het over linnen. Wat zijn de eigenschappen van linnen? Welke items worden er gemaakt van linnen? En hoe houd je het langst plezier van je linnen kledingstukken?

  Lees verder
 • Welke trends hopen we in 2017 terug te zien?

  Welke trends hopen we in 2017 terug te zien?

  03 januari 2017 2017 is net begonnen en we hopen natuurlijk dat het opnieuw een mooi modejaar wordt. In dit blog lees je de 10 modetrends waar we graag nog even van genieten in het nieuwe jaar.

  Lees verder
 • Laad meer artikelen