Terug naar blog overzicht RSS

Friday favorites #60

29 april 2016 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de friday favourites van deze week! Robin laat haar favoriete outfit uit de nieuwe collectie aan je zien.

Favourite blazer - Essentiel

"Toen dit jasje van Essentiel binnenkwam was ik gelijk verliefd. Het jasje is super mooi gemaakt met veel details en borduursels. Ook zie je dit seizoen veel oversized modellen, dus hij is helemaal van nu. Het jasje valt super op... Daardoor combineer ik het graag met basics zoals een witte blouse en een skinny jeans. Natuurlijk mogen mijn nieuwe, witte Nike's niet ontbreken!"

 

 

 

 

 

Favourite blouse - Aaiko

"Dit bloesje van Aaiko is een fijne basic. Hij heeft een mooi subtiel kraagje dat goed onder een jasje past en hij is gemaakt van een soepel vallende stof. Wanneer het warm wordt kun je de blouse ook goed dragen zonder jasje, want hij is mooi lang en hij heeft een subtiel klein mouwtje."

 

 

 

 

 

 

Favourite jeans - Levi's

"Levi's heeft sinds afgelopen seizoen een nieuw systeem bedacht om de modellen in te delen. Dit model is de 721... Dat staat voor een hoge taille en een skinny been. Ik houd van spijkerbroeken met een hoge taille, omdat het heel vrouwelijk staat. Ook zit deze broek heel lekker door de fijne stretch."