Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #10

02 januari 2015 De eerste vrijdag van het nieuwe jaar vraagt om frisse outfits. Met deze groene items ben je klaar voor het nieuwe jaar!!

 

Favourite Blouse - Aaiko

Deze blouse van Aaiko is een echte must-have: hij is voorzien van een lekker groen kleurtje en een frisse print. Daarnaast is het model heel vrouwelijk door de soepele overslag. Combineer hem met een rok of pantalon voor een zakelijke outfit of draag hem lekker op een jeans voor het weekend. 

 

 

 

 

 

 

 Favourite Jacket - Modström

Meer bewegen en lekker naar buiten... We hebben allemaal onze goede voornemens. Met deze jas is het geen straf om naar buiten te gaan, want hij is heerlijk warm en fashionable! Zien we je op het strand of in het bos?

 

 

 

 

 

 

 

Favourite Dress - Essentiel

Met dit jurkje ga je sowieso goed het nieuwe jaar in! Het model is helemaal van nu doordat hij een beetje oversized is. Gelukkig is hij wel super vrouwelijk door de lage V-hals. Combineer hem met een grof gebreid vest en een paar donkere panty's. Met een paar stoere boots maak je je outfit helemaal af!

 

 

 

 

 

 

Favourite Scarf - Comunque

Met een sjaal maak je je outfit vaak helemaal af. Deze sjaal van Comunque heeft een prachtige mozaïek print in frisse blauw/groene tinten. Hij is lekker warm als het koud is en fleurt die grijze winterdagen lekker op!

 

 

 

 

 

 

 

 

Favourite Cardigan - Hoss

Vestjes kun je nooit genoeg hebben. Dit zeegroene vestje van Hoss is een beetje oversized en daardoor perfect over een jurkje of bloesje. De zilverkleurige kraaltjes geven het vest een feestelijke touch.