Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #11

09 januari 2015 Het is alweer vrijdag en dat is een goed moment om plannen te maken voor het weekend! Hoe sportief ben jij dit weekend?

Favourite jacket - Superdry

Dit jasje van Superdry is onmisbaar voor iedere sportieve activiteit deze winter. Draag hem tijdens het hardlopen op een frisse winterdag, of onder je skijack op de pist. Maar hij is natuurlijk ook zeer geschikt om lekker aan te trekken op de bank na die intensieve sportschoolworkout!

Favourite shoes - Nike

Sneakers zijn al lang niet meer uitsluitend bedoeld voor de sportschool of het voetbalveld... Deze Nikes draag je tijdens een rondje hardlopen. Maar ook casual met een jeans. En wat dacht je van sneakers onder je jurkje tijdens een avondje op stap?

Favourite pants - Superdry

Als je deze broek eenmaal kent trek je hem nooit meer uit! Draag hem naar de sportschool, tijdens de apr├Ęs-ski of lekker thuis. Door de glitters is hij ook nog eens super stijlvol.

Favourite sweater - Miss Green

Dit jasje van Miss Green is een combinatie tussen een sweatvestje en een biker jasje. Hij is gemaakt van heerlijk zacht biokatoen en de stiksels op de schouders geven hem een stoere look! Lekker tijdens een intensieve yogasessie, maar ook fijn op een jeans of pantalon voor een dagje op kantoor. 

Favourite water bottle - Dopper

Januari is de maand van de goede voornemens. Meer water drinken is een veel gehoord voornemen. Met deze Dopper moet dat zeker lukken, want met dit roze kleurtje is waterdrinken toch veel leuker?! Daarnaast is de Dopper ook nog eens goed voor het milieu, omdat je minder petflesjes hoeft te gebruiken en daarmee minder plastic afval produceert.