Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #12

16 januari 2015 Ga jij nog op wintersport? Deze vrijdag heb ik mijn favoriete wintersportitems voor je op een rijtje gezet!

Favourite Pully - Majestic Filatures

Om je te wapenen tegen de kou kun je het beste gebruik maken van laagjes. Dit colletje van Majestic Filatures bestaat voor 70% uit katoen en voor 30% uit cashmere. Hierdoor voelt het truitje zacht aan en is het ook veel warmer dan een gewoon t-shirt.

Favourite Scarf - Codello

Deze collsjaal van Codello is een beetje fluffy en super zacht. De print is sprekend en geeft een fashionable uitstraling op de piste!

Favourite Jacket - Moscow

Deze jas van Moscow is heerlijk warm door de donsvoering en schapenwol in de capuchon. Het model is vrouwelijk door de lengte en omdat hij mooi getailleerd is. Deze jas is perfect voor een wandeling door de sneeuw en je bent ook nog eens in style tijdens de apr├Ęs ski!

Favourite Mittens - Superdry

Van deze wanten word je toch helemaal blij!! Ze zijn fel gekleurd, lekker grof gebreid en gevoerd met fleece waardoor ze ook nog eens comfortabel warm zijn. 

Favourite Accessoire - Goggles

Op de piste is het zien en gezien worden... Wat dat betreft zit je met deze bril helemaal goed! Hij beschermt je ogen tegen kou, wind en zon... Maar nog belangrijker: je loopt er helemaal gestyled bij!