Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #22

15 mei 2015 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de Friday Favourites van deze week. Dit keer laat Jeske haar favoriete outfit voor het voorjaar aan je zien.

Favourite skirt - Maison Scotch

"Eigenlijk draag ik altijd een spijkerbroek. De keren dat ik een rokje of jurk draag in een seizoen zijn vaak op één hand te tellen! Toch ben ik dit jaar voor een maxirok gegaan, omdat ik ze bij anderen altijd zo leuk vind staan. Deze rok van Maison Scotch is gemaakt van viscose waardoor hij heerlijk zacht is en niet aan je benen plakt. Ook combineert hij gemakkelijk met een zwart jasje en een zwarte top."

 

 

 

 

Favourite shoes - Toms

"Ik ben echt een Toms-fan. Inmiddels heb ik een hele verzameling. Wanneer het weer het toelaat draag ik (bijna) niet anders meer! Toms zitten heerlijk en ik kan er makkelijk een hele dag op staan in de winkel. Daarnaast zien ze er natuurlijk ook heerlijk zomers uit. Dit paar vind ik extra leuk door de touwzool, die goed matcht bij mijn lange rok."

 

 

 

 

 

Favourite jacket - Goosecraft

"Ik ben gek op de leren jasjes van Goosecraft. Eigenlijk had ik me dit seizoen voorgenomen om geen leer jasje meer te kopen... Maar ik ben toch gezwicht voor dit exemplaar! Ik ben er super blij mee, want hij past echt overal bij. De ene dag draag ik hem met een bloesje en een spijkerbroek en vandaag combineer ik hem met mijn maxirok. Het jasje geeft mijn outfit een iets stoerdere look en daar houd ik van!"