Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #23

22 mei 2015 Het is weer vrijdag... Tijd voor de favorieten van deze week! Dit keer laat onze etaleuse Madelon haar leukste voorjaarsoutfit aan je zien.

Favourite top - Maison Scotch

"Deze top van Maison Scotch doet me gelijk aan vakantie denken door de tropische print en het soepele stofje. Hoewel het weer nog niet echt mee zit is mijn outfit al helemaal klaar voor hogere temperaturen. Ik draag hem graag comfortabel met een jeans, een jasje en sneakers. In de etalage moet ik vaak veel sjouwen, dus dan moet mijn kleding wel lekker zitten! "

Favourite belt - Cowboysbelt

"Ik heb al een hele verzameling riempjes van Cowboysbelt. Ze zijn super handig, want ze houden niet alleen mijn broek op zijn plaats, maar maken mijn outfit ook nog eens helemaal af. Dit mintkleurige riempje is perfect, want hij past helemaal bij de trend van dit voorjaar, waarin we veel mint en andere pasteltinten zien. "

Favourite scarf - Becksöndergaard

"Deze sjaal van Becksöndergaard heeft allemaal kleine sterretjes en past door zijn mintkleur goed bij mijn riem en top. Ik draag graag een sjaal, omdat ik vantevoren vaak niet goed weet hoe mijn dag eruit ziet. Het is altijd lekker als je een sjaal om kunt slaan als het koud is, of juist af kunt doen als het heel warm is, zoals in de etalage!"