Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #3

31 oktober 2014 Het is alweer bijna weekend en dat is een goed moment om terug te blikken op de favorieten van afgelopen week! Ik heb mijn favoriete items voor je op een rijtje gezet.

Favourite Sweater - Modström

Deze trui van Modström is lekker ruimvallend en heerlijk lang. Je kunt de trui combineren met een legging of super skinnyjeans. Op deze manier is het een comfortabele outfit voor op de bank, maar je kunt er ook een geschikte werkoutfit van maken met een paar pumps eronder. 

Favourite pants - Geisha

Op de bank is er niets dat lekkerder zit dan een joggingbroek. Dit exemplaar van Geisha zit niet alleen super lekker, maar is ook nog eens zeer fashionable door het zilverdraadje dat erdoorheen geweven is. 

Favourite Footwear - gebreide sloffen

Het seizoen van de koude voeten is weer aangebroken. Met sloffen is dat niet meer nodig. Dit is het perfecte schoeisel voor een dagje thuis, op de bank of voor de openhaard.  

Favourite Hoodie - DTLM

Dit vestje is van DTLM, het zusje van Repeat. Door de combinatie van sweatstof en kant is hij ideaal voor je vrije dag. Het is vrouwelijk, comfortabel en makkelijk te combineren. Draag het met een trainingsbroek naar de sportschool, met een joggingbroek op de bank of met een jeans voor een boodschap in de stad. 

Favourite Blanket - Alpaca plaid

Dit heerlijke wollen kleedje houdt je lekker warm. Sla hem om je heen wanneer je een kopje warme chocomelk drinkt in het najaarszonnetje of 's avonds op de bank met een lekker kopje thee.