Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #36

02 oktober 2015 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de Friday Favourites van deze week! Dit keer laat Monique haar favoriete items uit de nieuwe collectie aan je zien.

Favourite pullover - Marccain

"Deze trui van Marccain zou ik niet snel zelf gepakt hebben... Mijn collega liet hem zien en toen ik hem eenmaal aanhad was ik helemaal verkocht! De kleuren zijn erg sprekend, omdat het camel mooi warm is en het paars/blauw er lekker uit knalt. Ook het model vind ik leuk, omdat hij ietsje langer is, waardoor ik hem kan combineren met een wat strakkere zwarte broek. En wat ook niet onbelangrijk is: hij is super zacht!"

Favourite scarf - Marccain

 "Ik vind het prettig om een sjaal te dragen... Vooral in de winter. M'n hals is dan niet zo bloot en het is ook nog eens lekker warm. Ook maakt het je outfit helemaal af. Deze trui heeft geen drukke sjaal nodig, omdat hij zelf al een heftige print heeft. Dit sjaaltje van Marccain heeft precies de kleur die in de trui zit en past er daardoor perfect bij. Ondanks dat hij effen van kleur is, zit er wel een ribbeltje in de stof, wat hem net iets extra's geeft."