Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #4

07 november 2014 Het is alweer bijna weekend en dat is een goed moment om terug te blikken op de favorieten van afgelopen week! Ik heb mijn favoriete items voor je op een rijtje gezet.

Favourite Poncho - G.C. Fontana

Het begint koud te worden en dan is het heerlijk om weg te kruipen in deze fijne poncho van G.C. Fontana. Hij is zacht en warm door een mix van wol en cashmere. Daarnaast is hij super praktisch, want hij past bij iedere outfit. Draag hem over een mantel wanneer het buiten kouder is dan verwacht of over dat mouwloze jurkje dat nu eigenlijk net iets te fris is... 

Favourite Dress - Hoss Intropia

Met dit jurkje van Hoss Intropia steel je zeker de show! Het jurkje accentueert de taille en is daardoor heel erg vrouwelijk. Ook het kant maakt het bijzonder. Speciaal is de glanzende 'wax' coating over het kant dat het jurkje een unieke uitstraling geeft. 

Favourite headgear - hoed

Een hoed mag dit jaar zeker niet ontbreken als winters accessoire. Dit model is super hip en staat ook nog eens geweldig. Het allerbeste nieuws is dat je deze hoed cadeau krijgt bij aanschaf van een winterjas tijdens onze jassenweek.

Favourite jacket - Modstrom

Deze jas van Modström heeft een Thinsulate voering en beschermt daardoor perfect tegen het Nederlandse winterweer. Daarnaast is hij helemaal hip door het getailleerde model en de warme auberginekleur. 

Favourite scarf - Suzi Roher

De sjaals van Suzi Roher zijn nieuw in onze collectie en mogen zeker niet gemist worden. Ze zien er prachtig uit door het warme kleurgebruik en de bijzondere prints. Daarnaast draagt deze sjaal van modal en zijde erg prettig. Deze sjaal maakt iedere outfit af!