Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #47

29 januari 2016 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de friday favourites van deze week! Vandaag laat Jeske haar favoriete winteroutfit aan je zien.

Favourite cardigan - Paul & Joe Sister

"Dit lekkere warme vest van Paul and Joe Sister is echt mijn favoriete item van dit najaar! Op koude dagen is hij heerlijk warm en kun je er lekker in wegkruipen. Op warmere dagen draag ik hem ook graag als buitenjas, omdat hij gevoerd is en makkelijk over een ander vest of jasje past. Ik combineer het vest graag met een skinny jeans en een paar stoere sneakers."

 

Favourite shoes - Toms

"Ook dit seizoen kon ik de verleiding van een paar Toms-schoenen niet weerstaan... Toms zitten heerlijk en deze wintervariant is ook nog eens lekker warm door de wollen bovenkant. Dit paar is een beetje poederroze, gecombineerd met zwart en grijs en dat past bij verrassend veel kledingstukken! Door de lichte kleur veters en zool denk ik dat ik deze Toms ook richting het voorjaar kan blijven dragen, want ook dan zien we veel poederkleurtjes."

 

 

 

 

Favourite bag - Legend

"Deze tassen van Legend zijn dit seizoen nieuw in de collectie. Wij zijn erg blij met de aanwinst vanwege de mooie kwaliteit leer, de stoere modellen en de goede prijs-kwaliteit verhouding! Dit model vind ik ideaal, want hij heeft de perfecte maat voor een handtas: niet te groot en niet te klein! Ook zit er een schouderband omheen, waardoor je hem niet altijd aan je arm hoeft te dragen."