Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #5

14 november 2014 Het is alweer bijna weekend en dat is een goed moment om terug te blikken op de favorieten van afgelopen week! Ik heb mijn favoriete items voor je op een rijtje gezet.

Favourite sweater - Superdry

Superdry combineert heerlijk comfortabele jogging met Japanse streetstyle. Deze sweater is super zacht, babyroze en heeft een toffe print. Draag hem casual met je lievelingsjeans of op de bank met sweatpants. 

Favourite cardigan - Modström 

Dit roze vest van Modström is lekker lang en combineert daardoor goed met een skinnyjeans of legging. Daarnaast is het vest lekker fluffy en heerlijk zacht. Dit vest wil je de hele winter niet meer uitdoen!

Favourite Scarf - Maison Scotch

Grote wollige sjaals zijn mijn ultieme winteraccessoire! Deze sjaal van Maison Scotch is perfect omdat hij lekker dik is en met zijn zoete kleurtje bij iedere outfit past.

Favourite Food - Roze macarons

Dit kleine gebakje smaakt op zijn best in Parijs... Maar er zijn gelukkig ook steeds meer goede Franse bakkers in de buurt te vinden die heerlijke Macarons maken! Wie wordt er nu niet gelukkig van zo'n traktatie?!

 

Favourite jumper - Paul & Joe Sister

Met deze trui van Paul & Joe Sister kun jij de winter aan! Hij is gemaakt van fijne, warme wol en daardoor ideaal op een koude dag. En door zijn boxiemodel is hij ook nog eens helemaal fashionable!