Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #51

26 februari 2016 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de friday favourites van deze week! Rianne laat haar favoriete setje uit de nieuwe collectie aan je zien.

Favourite sweater - Maison Scotch

"Maison Scotch is één van mijn favoriete merken. De collectie is een beetje sportief, maar ook modieus en altijd met een echt "Scotch"-tintje! Deze sweater draagt super lekker en is modisch doordat hij een beetje korter is dan we gewend zijn... Ook vind ik het een lekker kleurtje dat prima past in mijn voorjaarsgarderobe."

 

 

 

 

 

 

Favourite pants - Aaiko

"Aaiko is een echt Nederlands merk dat super leuke blouses en tops maakt. Daarnaast hebben ze ieder seizoen ook een aantal hele fijne broeken! Dit model van Aaiko is skinny en een beetje stoer door de wassing. Ook zorgen de ritsjes aan de voorkant ervoor dat de broek niet standaard is. Deze olijfkleur is helemaal goed dit voorjaar en super makkelijk te combineren met zachte tinten zoals mijn roze sweater."

 

 

 

 

Favourite scarf - POM Amsterdam

"POM brengt ieder seizoen weer super mooie sjaals. Ze zijn uniek qua model en qua prints! Deze sjaal is van soepel cupro en daardoor prima geschikt als het straks wat warmer wordt. Ook kun je hem op veel verschillende manieren dragen door de asymmetrische driehoeksvorm."