Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #52

04 maart 2016 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de friday favourites van deze week! Robert laat zijn favoriete outfit uit de nieuwe collectie aan je zien.

Favourite pullover - Ted Baker

"Ted Baker hebben we nu voor het tweede seizoen in de collectie en ik vind het echt super. De collectie bestaat uit mooie geklede items die je goed zakelijk kunt dragen, maar altijd met een twist. Over ieder item is zorgvuldig nagedacht en er is veel oog voor detail! Het leuke aan deze trui vind ik de print, die is subtiel maar toch speels."

 

 

 

 

 

 

Favourite blazer - L.B.M. 1911

"Met de jasjes van L.B.M. 1911 kun je twee kanten uit. Door de gewassen katoenen kwaliteit kun je hem nonchalant casual dragen met bijvoorbeeld een jeans en een casual shirt. Aan de andere kant is het jasje ook geschikt om te dragen met een nette pantalon, een overhemd en een das. Ik maak een combinatie van deze twee stijlen: ik draag hem met een licht grijze jeans, een nette maar toch sportieve trui en een gebreide stropdas. De gebreide stropdas gaan we het komende seizoen veel zien en wordt een echte trend in het najaar!"