Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #55

25 maart 2016 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de friday favourites van deze week! Joost laat zijn favoriete outfit uit de nieuwe collectie aan je zien.

Favourite jacket - Elvine

"Het Zweedse Elvine maakt sinds afgelopen winterseizoen deel uit van onze collectie. Naast mooie winterjassen heeft dit merk ook leuke zomerjacks. Kenmerkend is het cleane, scandinavische ontwerp."

Favourite shirt - Scotch and Soda

 

"Dit voorjaar zien we veel prints. Dit shirt heeft een palmboomprint en daardoor geeft het gelijk een heel zomers gevoel. Door de jeansblauwe kleur combineert hij goed met een bluejeans, maar ook deze grijze broek matcht prima."

Favourite tee - Scotch and Soda

 "Prints mogen dit seizoen gemixt worden. Ik combineer het palmbomenshirt met een t-shirt met een iets subtieler werkje."

Favourite shoes - Toms

"Toms hebben we al een paar seizoenen in de collectie. Toms is bekend geworden met een schoen die gebaseerd is op de espadrille... Maar dit seizoen zijn er ook leuke gympen van Toms. Ook voor deze schoenen geldt One for One: voor ieder verkocht paar Toms gaat er een paar schoenen naar een kind zonder schoenen!"