Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #57

08 april 2016 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de friday favourites van deze week! Jacolien laat haar favoriete outfit uit de nieuwe collectie aan je zien.

Favourite blazer - Marccain

"Deze blazer van Marccain is standaard in de collectie en wordt ieder seizoen weer aangevuld. Hij is gemaakt van soepel jersey, waardoor hij mooi valt en lekker draagt. De blazer combineert goed met een zakelijke outfit, maar hij doet het ook goed op een jeans of een mooie rok."

 

 

 

 

 

 

Favourite Top - Marccain

"Dit voorjaar zien we veel mouwloze tops met een turtlehals. Deze top van Marccain is gemaakt van fijne ribkatoen, wat lekker draagt en lang mooi blijft."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Favourite skirt - Marccain

 

"Maxirokken dragen super fijn in de zomer, omdat ze lekker luchtig maar toch gekleed zijn. Deze maxirok van Marccain is gemaakt van een lichtdoorschijnend mesh en dat geeft hem een sportieve look. Ik combineer hem met een blazer en een paar hakken, waardoor hij een formelere uitstraling krijgt."

 

 

 

 

 

Favourite Bracelet - Noosa

"Noosa maakt armbandjes met zogenaamde verwisselbare chunks, waardoor je je armband kunt aanpassen aan je outfit en je stemming. Deze Noosaarmband is uit de petite collectie... Die is iets fijner dan de normale Noosacollectie en heeft daarmee een vrouwelijker uitstraling. De chunks die ik heb gekozen zijn licht van kleur en daardoor lekker 's zomers."