Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #58

15 april 2016 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de friday favourites van deze week! Jeske laat haar favoriete outfit uit de nieuwe collectie aan je zien.

Favourite shirt - Object

"Object is al een paar jaar één van mijn favoriete merken. Ze maken iedere keer weer leuke basisitems voor een goede prijs. Deze blouse is zo'n basisitem waar je heel veel kanten mee op kunt. Je kunt hem dicht dragen waardoor hij een beetje braaf wordt... Of je draagt hem open en dan is hij gelijk wat nonchalanter!"

 

 

 

 

 

 

 Favourite jeans - Maison Scotch

"De jeans van Maison Scotch zitten me altijd goed, omdat hij super skinny is, maar wel heel stretchy. Ook is hij precies goed qua hoogte.. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Op het eerste gezicht lijkt de broek wit... maar als je goed kijkt heeft hij een beetje een grijze gloed, waardoor hij goed matcht met mijn grijze blouse."

 

 

 

 

 

 

Favourite scarf - Bridget the label

"Een sjaal maakt je outfit helemaal af. Deze sjaal is van Bridget the Label en is heerlijk zacht. Ook passen de kleuren goed bij mijn outfit. Het mintgroen komt terug in mijn schoenen en mijn shirt en de bruine tinten staan goed in mijn gezicht."