Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #61

13 mei 2016 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de friday favourites van deze week! Joyce laat haar favoriete outfit uit de nieuwe collectie aan je zien.

Favourite blazer - Intropia

"Dit jasje van Intropia geeft mij echt een zomer gevoel. Hij is gemaakt van lekker soepel katoen en bewerkt met hele fijne borduursels. Het model is een beetje oversized en dit combineert goed met de flared jeans van Maison Scotch."

 

 

 

 

 

 

 

 

Favourite jeans - Maison Scotch

"Skinnyjeans zijn bijna niet meer weg te denken uit de mode... maar daar is sinds kort verandering in aan het komen! Je ziet steeds meer bootcut en flared jeans in onze collectie en op straat. Deze flared jeans van Maison Scotch is lekker zomers en geeft een beetje een hippygevoel in combinatie met het jasje."

 

 

 

 

 

 

Favourite shoes - Toms

"Toms is al een aantal seizoenen een topper als het aankomt op zomerschoenen. Het meest bekend zijn de, op espadrilles geïnspireerde, instapschoenen. Maar de collectie breidt steeds verder uit... Deze sleehak staat super onder een flared of bootcut jeans en door het open modelletje en de gevlochten zool is hij prima geschikt voor warme dagen."