Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #62

27 mei 2016 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de friday favourites van deze week! Anna laat haar favoriete outfit uit de zomer collectie aan je zien.

Favourite blazer - Intropia

"Dit voorjaar zie je veel boxie-modellen. Dit jasje is daar een goed voorbeeld van: hij is kort en een beetje breed. Door de driekwartmouwen is het toch niet echt een massief jasje geworden en het maakt hem lekker luchtig voor de zomer. Ik houd van deze blauwe kleuren.. Die staan lekker fris en een beetje stoer. Ik combineer het jasje graag met mijn 7 for all mankind jeans en mijn lichtblauwe Adidas Superstars. 

Favourite t-shirt - Majestic Filatures

"Majastic Filatures is een echte t-shirtspecialist. Deze fabrikant maakt hele fijne shirts in prachtige kwaliteiten, die altijd heel prettig dragen. In de zomer maken ze veel gebruik van linnen, omdat dit lekker luchtig is en heerlijk soepel valt. In dit t-shirt wordt linnen gecombineerd met een paar procent zijden. Deze combinatie voelt iets zachter aan dan een 100% linnen shirt en de stof heeft een klein beetje glans. Op de achterkant zitten knoopjes, waardoor het shirt er ook nog een beetje bijzonder uitziet wanneer ik het jasje uit doe."