Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #63

03 juni 2016 Het is weer vrijdag, dus tijd voor de friday favourites van deze week! Mark laat zijn favoriete outfit aan je zien.

"Wanneer je een kostuum draagt wil je natuurlijk dat je je hier goed in voelt. Een kostuum moet je zelfvertrouwen geven en het moet comfortabel zitten. We hebben prachtige kostuums in de collectie van topmerken zoals Eduard Dressler en Roy Robson, maar voor een pak dat echt bij je past kun je ook kiezen voor een maatkostuum. 

Bij Modehuis Blok ben ik de maatkostuumspecialist. Wanneer je komt voor een maatkostuum kun je het beste een afspraak maken, op die manier zorg ik ervoor dat ik voldoende tijd in plan. Allereerst neem ik al je maten op, om ervoor te zorgen dat het kostuum perfect past. Daarna kies je zelf de uitvoering en details. Je kunt alles zelf kiezen: de stof en de voering, maar ook de knopen en de stiksels. Om het kostuum extra persoonlijk te maken kun je ervoor kiezen om je naam of initialen in het kolbert te laten borduren. Wat je ook vaak ziet is dat mensen een persoonlijke boodschap, zoals hun trouwdatum om de kraag van hun (trouw)pak laten borduren. 

Om je outfit compleet te maken kun je ook kiezen voor een maatwerk overhemd. Ook hiervoor geldt dat we je maten opnemen, zodat het overhemd perfect past. Daarnaast kun je kiezen hoe je de boord wilt hebben, welke stof je mooi vindt en je maakt het hemd af met je persoonlijke initialen, geborduurd op het manchet."