Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #7

28 november 2014 Het is alweer bijna weekend en dat is een goed moment om terug te blikken op de favorieten van afgelopen week! Heb jij nog wat inspiratie nodig voor je sinterklaasverlanglijstje? Ik heb de leukste cadeautjes voor je op een rijtje gezet!

Favourite beanie - Esprit Collection

De temperaturen dalen, dus wordt het tijd voor warme winteraccessoires. Met deze fijne muts van Esprit heb je in ieder geval geen koude oren deze winter!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Favourite scarf - Becksöndergaard

Denemarken is groot als het gaat om mode en design. Steeds meer Deense merken maken deel uit van onze collectie en Becksöndergaard is er één van. De sjaals van dit Deense merken onderscheiden zich door het kleurgebruik, de scandinavische simplicity en de fijne materialen! 

 

 

 

 

 

 

Favourite bag - Pauls Boutique

Tassen heb je nooit genoeg! Dat zullen de meeste vrouwen met me eens zijn. Dit tasje van Pauls Boutique is echt een musthave door zijn handige formaat (je neemt nooit teveel mee!), zijn super zachte buitenkantje en zijn fashionable look. 

 

 

 

 

 

 

 

Favourite wallet - Secrid

Betalen doen we steeds meer digitaal en we nemen minder contant geld mee. Dit betekent dat onze portemonnee ook aan andere eisen moet voldoen. De portemonneetjes van Secrid zijn super handig door de aluminium cardprotector waarin je pasjes netjes recht blijven en beschermd zijn tegen uitlezen. Daarnaast is deze portemonnee stukken kleiner dan de meeste portemonnees en daardoor handig mee te nemen in je broekzak of (kleine) handtas.