Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites #9

12 december 2014 Het is alweer bijna weekend en dat is een goed moment om terug te blikken op de favorieten van afgelopen week! Met de kerst in het verschiet zet ik deze week mijn favoriete glitteritems voor je op een rijtje!

Favourite skirt - Vera mont 

Kerst is onlosmakelijk verbonden met glitter. Wat dat betreft zit je goed met deze rok van Veramont! De rok is geheel bedekt met pailletten en is daarmee een echte eyecatcher. Combineer de rok met een witte, crème of grijze blouse voor een super feestelijke outfit.

Favourite scarf - Codello

Deze sjaal past perfect bij de kerstdagen: hij is behaaglijk warm, maar ook feestelijk door het glittertje en de (kerst)ballenprint!

Favourite shirt - Esprit Collection

Dit shirt van Esprit Collection is gemaakt van soepel tricot en bedekt met pailletten. Combineer hem met een rokje voor de kerstborrel op het werk of lekker casual met een jeans voor een kerstbrunch met vrienden.

Favourite Dress - Vera Mont

Ga jij deze kerst op chique? Dan zit je goed met deze jurk van Veramont. De jurk is super vrouwelijk door het getailleerde model en de waterval halslijn. Combineer de jurk met een bijpassend vestje van Veramont of een kort blazertje.