Terug naar blog overzicht RSS

Friday Favourites

17 oktober 2014 Het is alweer bijna weekend en dat is een goed moment om terug te blikken op de favorieten van afgelopen week! Ik heb mijn favoriete items voor je op een rijtje gezet.

Favourite Bag - Pauls Boutique

De tassen van Pauls Boutique zijn mega populair in Londen en zie je ook steeds meer in ons land. De collectie is heel breed en zeer gevarieerd, waardoor er voor iedere gelegenheid en outfit een geschikte tas te vinden is. Deze kobaltblauwe tas is lekker fris van kleur en combineert perfect met zwart, grijs of donkerblauw!

Favourite Beautyproduct - rode lipstick

Rode lipstick is never out of fashion, maar deze herfst zijn de rode lippen bezig aan een ware opmars. Dit is niet zo vreemd als je bedenkt dat rode lippen het goed doen bij een bleke huid en gelijk de aandacht afleiden van die grauwe herfstteint.

 Favourite Jacket - Maison Scotch

Dit najaar zien we hem in bijna elk lookbook voorbijkomen: de oversized wollen mantel. Dit roze exemplaar van Maison Scotch is net even wat langer, waardoor de jas perfect past over een jurk of rokje. En wie wordt er nu niet vrolijk van deze kleur op een grijze herfstdag?

Favourite Scarf - Pom

Ook dit najaar heeft Pom weer de fijnste sjaals in het bekende asymmetrische model. Deze sjaal is ideaal: dun genoeg om binnen te dragen met een blazer of vest, maar ook volumineus genoeg voor in een jack of mantel (zoals die leuke roze van Maison Scotch!). Qua kleur past hij ook perfect bij al die mooie herfstkleuren zoals army green, burgundy en inktblauw.  

Favourite Food - Monchou Taart

Modehuis Blok is in de ban van "Heel Holland bakt". Afgelopen zaterdag werden klanten verwend met een heerlijke monchoutaart van Jeanette. Het recept houd je nog even van ons tegoed! 

 

Favourite Sweater - Miss Green Biker Jasje

Het weekend staat voor de deur en dat betekent lekker doen waar je zin in hebt! Wat je plannen ook zijn, dit sweatvestje van Miss Green kan je erbij vergezellen. Door de combinatie van biologisch katoen met lycra zit het vestje heerlijk comfortabel en met een mooie top en pantalon is het vest ook goed netjes te dragen.