Terug naar blog overzicht RSS

Maxi vesten

14 oktober 2014 Het mag een koude winter worden, want er zijn genoeg comfortabele, lange vesten om ons warm te houden. Dat is goed nieuws, want lange vesten zitten heerlijk en kun je op heel veel verschillende manieren combineren! Hieronder heb ik mijn vier favorieten op een rijtje gezet.

Tough Look

Combineer een maxi vest met een strakke jeans en een paar hoge laarzen voor een stoere look. Met deze combinatie ben je klaar voor iedere gelegenheid en zie je er ook nog eens super gestyled uit!

 * Hoss Intropia

Chique twist

Een lang vest gecombineerd met een jurkje, panty's en een paar hakken zorgen voor een chique twist. In deze outfit zie je er perfect uit voor een diner, maar het vest houdt je ook heerlijk warm op de terugweg van een feestje!

* Essentiel

Businessstyle 

Een lang vest kan ook goed gecombineerd worden met een geklede pantalon en een paar nette schoenen voor een zakelijke outfit. Deze look laat zien dat business en fashion prima samen gaat! 

* Marccain

Sport 'n Fun

Een paar stoere sneakers en een baggy boyfriendjeans geven een lang vest een lekker sportieve uitstraling! Dit is de perfecte outfit van en naar de sportschool of voor een heerlijk relaxed weekend!

* Penn & Ink