Terug naar blog overzicht RSS

Modeshow Uithoorn

10 maart 2015 Zaterdag 7 maart hebben we de modetrends voor het komende voorjaar laten zien tijdens onze modeshows. Ik zet de belangrijkste trends nog even voor je op een rijtje.

Summer Vibes

Blauw zien we dit voorjaar in alle mogelijke tinten... Van babyblauw tot kobalt en van navy tot turkoois! Gecombineerd met een zomers geel accent zit je dit seizoen helemaal goed!

 

Sticks & Stones

Deze trend gaat terug naar de natuur met zachte zandkleuren en aardetinten. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals steentjes, hout en leer als details op een kledingstuk.

 

Spring Garden

De lente is aangebroken en langzaam komt de natuur weer tot leven. Groene kleuren en frisse blaadjes zijn het resultaat!

 

Licorice

Zwart/wit is een trend die we al even kennen, maar dit seizoen zien we hem in een iets andere uitvoering. Verschillende grafische prints worden gecombineerd en we zien ook accentkleuren in fel rood, geel, blauw of groen. Daarnaast spelen ook exotische Afrikaanse prints een rol in de zwart/wit trend.

 

Ocean Life

Deze trend haalt zijn inspiratie uit de onderwaterwereld. Belangrijke kleuren zijn blauw, gecombineerd met fris wit en felle kleuren zoals koraal, geel en pink. Ook in de prints zien we de onderwaterwereld terug, met vissen, koraal en waterplanten. 

 

Sugar Rush

Zoet, zoeter zoetst. Dit voorjaar staat in het teken van zoete pasteltinten. Van poeder tot zacht roze en van babyblauw tot mintgroen.