Terug naar blog overzicht RSS

Moederdag

06 mei 2015 Zondag 10 mei is het moederdag. Weet jij al wat je je moeder gaat geven? Ik heb de leukste kadosuggesties voor je op een rijtje gezet!

POM Amsterdam - sjaal

Met een sjaal van POM zit je altijd goed! Ze zijn handig te knopen door de asymmetrische driehoek en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prints. 

Noosa - armband

We kunnen maar niet genoeg krijgen van Noosa! De collectie is dit seizoen uitgebreid met een petite collectie met fijnere armbanden en kleinere chunks. Op deze manier is er voor iedere moeder een geschikte Noosa-armband te vinden. Naast armbanden zijn er ook tassen, portemonnee's en riemen die je kunt personaliseren met een grote keuze aan chunks.  

Claus Porto - geurkaars

Nieuw in Buitenveldert is de Spotted Table. Hier vind je de leukste woonaccessoires, verzorgingsproducten en boeken. Deze geurkaars is van Claus Porto, een portugese zeepfabrikant sinds 1887. De kaars verspreidt een heerlijke, subtiele geur en een gezellig licht. 

Toms - weekendtas

We kennen Toms natuurlijk al van de schoenen, maar sinds dit voorjaar maakt Toms ook tassen. Ook hiervoor geldt het One-for-One principe: voor iedere tas die verkocht wordt, zorgt Toms dat een moeder haar kind veilig ter wereld kan brengen. Als dat geen toepasselijk moederdag kado is..!!