Terug naar blog overzicht RSS

Trend - Bundle

10 november 2015 Een trend die niet weg te denken is uit het huidige modebeeld is de "bundle". Dit zijn sjaals, cape's en omslagdoeken waar je heerlijk in kunt wegkruipen.

Sjaals

Sjaals zien we natuurlijk ieder najaar terugkomen en het is altijd leuk om een mooie sjaal te vinden bij je nieuwe winterjas. Dit seizoen zijn de sjaals volumineuzer en wolliger dan voorheen en hierdoor spelen ze een belangrijkere rol in je outfit. Sla de sjaal nonchalant om je heen en laat de uiteinden lekker wapperen, of draag hem juist  dicht op je hals zodat deze beschermd is tegen de gure winterkou. 

Cape's en omslagdoeken

Ook cape's zien we dit seizoen veel. Een cape is een goed alternatief voor een jas wanneer de temperaturen nog niet te laag zijn. Wanneer het te koud wordt om alleen een blazer of leer jasje te dragen zorgt een cape ervoor dat je toch warm blijft zonder dat je je warme winterjas al aan hoeft. 

Er zijn verschillende manieren om een cape of omslagdoek te dragen. Je kunt hem omslaan en de punten losjes over je schouder dragen. Een andere manier is de cape omslaan en bij de taille vastmaken met een ceintuurtje. Op deze manier blijft de cape beter op zijn plek en voorkom je dat deze van je schouders zakt.