Terug naar blog overzicht RSS

Trend - Greens

31 mei 2016 Dit seizoen is de kleur groen het helemaal. Eigenlijk is dat best makkelijk te verklaren, want we houden steeds meer rekening met de wereld om ons heen. We eten steeds bewuster en we gaan langzaam iets beter om met het milieu. Daarnaast speelt de natuur een steeds belangrijkere rol: mensen gaan graag naar buiten en (moes)tuinieren is tegenwoordig helemaal hip! We passen onze kleding hier graag op aan.

We zien groen op veel verschillende manieren terug in het modebeeld. Aan de ene kant zie je olijf- of legergroen, als alternatief voor het vertrouwde donkerblauw of zwart. Deze groen kun je goed combineren met aardse tinten of juist met een contrasterende felle kleur. 

Aan de andere kant zie je ook felle groene kleuren die echt een statement maken. Zowel voor heren als dames is mint een kleur die je veel ziet dit voorjaar. Mintgroen combineert goed met wit, (donker)blauw, grijs of zwart en het maakt je outfit lekker fris van kleur. Ook het heldere appeltjesgroen is een kleur van nu. Deze kleur valt lekker op en staat veel mensen goed.