Terug naar blog overzicht RSS

Verbouwing - fase 3

24 februari 2015 De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing van onze winkel en het winkelcentrum als geheel. Vorige week is de nieuwe passage geopend en zijn wij intern verhuisd naar het vernieuwde gedeelte van onze winkel. In dit blog geef ik je de laatste stand van zaken en laat ik je met trots foto's zien van ons nieuwe interieur.

Entree

De verbouwing van onze winkel is in een volgende fase beland. Dit betekent dat nu ook het gedeelte bij de vertrouwde entree bovenaan de roltrap wordt aangepakt. Deze entree is dan ook tijdelijk afgesloten. De winkel is bereikbaar via de entree in de nieuwe passage. Naar verwachting duurt deze fase tot half maart.

 

 

 

Op het kaartje zie je de looproute naar onze nieuwe entree. Ook wordt de nieuwe entree goed aangegeven met pijlen en onze Modehuis Blok popjes!

Nieuwe winkel

Terwijl er nog gewerkt wordt aan de ene kant van de winkel, zijn we aan de andere kant al open in het verbouwde gedeelte. Hier laten we je, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers, graag het kersverse interieur en onze prachtige voorjaarscollectie zien!