Terug naar blog overzicht RSS

Waar is onze kantine gebleven?

18 november 2014 Misschien heb je het nog niet gemerkt tijdens je laatste bezoek aan onze winkel in Amsterdam, maar er wordt hard gewerkt aan een verbouwing. Sterker nog we zijn al bezig! Ik zal proberen de laatste verbouwingsnieuwtjes op een rijtje te zetten.

Achter de schermen

Voordat er ook maar één spijker in de muur geslagen wordt, moet er eerst bedacht worden hoe en wat. Dit komt neer op heel wat uurtjes aan de vergader tafel... Zoals met alles bij ons gaat dit gepaard met een glimlach en een kopje koffie.

 

 

 

 

 

 

De Stijl

Net als in de mode zijn er ook trends in het inrichten van winkels. Hoewel je een andere inrichting gaat zien met wat meer hout en vooral lichte en ruimtelijke meubels blijft ons principe hetzelfde: onze kleding en collectie steelt de show. 

 

 

 

 

 

 

De eerste Stap

En dan het begin. Je moet ergens starten en dat gebeurt dan ook! Maar eerst nog achter de schermen... Het eerste slachtoffer is al duidelijk, onze kantine!

 

 

 

 

 

 

 

Waar moet dat heen?

Euh, naar boven? Nou ja, bijna dan. Onze kantine wordt verplaatst naar de eerste etage en hier krijgen we ook een nieuwe buurman: Rivièra Maison. Je kunt wel zien dat we iets meer gaan doen dan alleen een simpel likje verf!

 

 

 

 

 

Werk in uitvoering

Hoe gaat het verder? Nou gewoon stapje voor stapje. Ga je wat merken van de verbouwing? Absoluut, maar voorlopig blijven we nog lekker achter de schermen bezig.