Shop

  Binnen twee werkdagen verzonden

  Veilig betalen met iDeal

  Gratis verzending boven de € 75,-


Marc Cain

Gerelateerde

Merken

“Marc Cain maakt damesmode voor de zelfbewuste, open en nieuwsgierige vrouw. Het merk stelt hoge eisen aan het design, de kwaliteit, de materialen, de productie en de pasvormen.”

Over Marc Cain

Met de collectie van Marc Cain en Marc Cain Sports kan iedere vrouw zich kleden: van zakelijk tot casual. Het kenmerkende van de collecties is dat eigen kracht en stijl worden behouden en een ieder het modebeeld op een eigen manier kan interpreteren. De draagbaarheid, cross styling en het gebruik van verschillende materialen staan centraal in de collecties.

Marc Cain staat voor een duidelijke filosofie. De basis van hun filosofie gaat uit van de term: “De collectie is de ster!”.  Andere termen die Marc Cain hieraan verbindt zijn; esthetiek en kunst, innovatief denken en exclusiviteit met nonchalance en natuurlijkheid. Hierin ligt dan ook de kracht en het onderscheidend vermogen van dit merk.

Marc Cain wordt volledig in Europa gemaakt. De stoffen komen uit Italië gehaald en de brei- en textielverwerking wordt uitgevoerd in Duitsland. Dit gebeurt met hypermoderne breimachines. De eindproductie vindt uiteindelijk plaats in Roemenië en Hongarije. Doordat het productieproces geheel in eigen beheer is, zijn de unieke ontwerpen sneller beschikbaar en kunnen ze een zeer goede kwaliteitsstandaard garanderen.