Dames

Marc Cain

Marc Cain maakt damesmode voor de zelfbewuste, open en nieuwsgierige vrouw. Het merk stelt hoge eisen aan het design, de kwaliteit, de materialen, de productie en de pasvormen. Wat opvalt aan de collectie van Marc Cain is het kleurgebruik en de kenmerkende prints die ieder seizoen weer speciaal ontwikkeld worden.

Met de collectie van Marc Cain en Marc Cain Sports kan iedere vrouw zich kleden: van zakelijk tot casual. Het kenmerkende van de collecties is dat eigen kracht en stijl worden behouden en een ieder het modebeeld op een eigen manier kan interpreteren. De draagbaarheid, cross styling en het gebruik van verschillende materialen staan centraal in de collecties.

Marc Cain staat voor een duidelijke filosofie. De basis van hun filosofie gaat uit van de term: "De collectie is de ster!".  Andere termen die Marc Cain hieraan verbindt zijn; esthetiek en kunst, innovatief denken en exclusiviteit met nonchalance en natuurlijkheid. Hierin ligt dan ook de kracht en het onderscheidend vermogen van dit merk.

Marc Cain wordt volledig in Europa gemaakt. De stoffen komen uit Italië gehaald en de brei- en textielverwerking wordt uitgevoerd in Duitsland. Dit gebeurt met hypermoderne breimachines. De eindproductie vindt uiteindelijk plaats in Roemenië en Hongarije. Doordat het productieproces geheel in eigen beheer is, zijn de unieke ontwerpen sneller beschikbaar en kunnen ze een zeer goede kwaliteitsstandaard garanderen. 

Marc Cain bij Modehuis Blok

Ons team van modeadviseurs heeft jarenlange ervaring in het kleden van mensen. Zij staan klaar om u onder het genot van een kopje koffie te helpen bij het vinden van de juiste outfit(s). Wij geloven dat we u het beste kunnen kleden wanneer kleding bij uw past.  Dit niet alleen zoals het woord letterlijk bedoeld word maar de woorden gevoel en identiteit komen hier ook in terug. Het is onze rol om u met aandacht te helpen en met vakmanschap te kleden. Mode die qua snit, materiaal, kleur, combinatie en stijl bij u horen. Zo stapt u met een prettig gevoel de deur uit en komt u met datzelfde prettige gevoel weer terug.  Deze belofte maken wij waar door onze kwalitatieve, brede en uitgebalanceerde collectie te combineren met persoonlijke en vakkundige service. 

Amsterdam-Buitenveldert

In onze winkel in Amsterdam-Buitenveldert vindt u een uitgebreide collectie Marc Cain en Marc Cain Sports. Wij willen van winkelen “een feestje” maken en daar laten we u graag van meegenieten in onze winkel in Amsterdam Buitenveldert. Op een oppervlakte van 1000m2 vindt u onze met zorg samengestelde collectie.

Parkeergelegenheid

U kunt 1,5 uur gratis parkeren in de parkeergarage onder het winkelcentrum of op het parkeerdek aan de Loowaard.

Uithoorn

In onze winkel in Uithoorn vindt u een aparte Marc Cain-corner met de grootste collectie Marc Cain in de regio. Op meer dan 1500m2 vindt u de mooiste merken. De collectie bestaat uit bekende internationale en Nederlandse merken, maar ook uit verrassende, minder bekende merken.

Parkeergelegenheid U kunt gratis parkeren op het parkeerdek boven het winkelcentrum.

Meer Marc Cain collectie

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Heeft u een vraag over dit merk of een product?

Onze medewerkers geven graag antwoordCAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan
Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.