Onze services

 • Klantenservice

  Klantenservice

  Service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er iedere dag weer naar om onze klanten met een goed gevoel de deur uit te laten te gaan en met een goed gevoel weer terug te laten komen.

  Wat er in de tussentijd gebeurt vernemen wij ook graag. Indien u onverhoopt niet tevreden bent met een aankoop die u bij ons heeft gedaan, hopen wij dat u de moeite neemt om ons daarvan op de hoogte te brengen. Wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing.

  Het is ook mogelijk een herhalingsaankoop of nabestelling te doen voor een product waar u tevreden over bent. Indien voorradig sturen wij de artikelen graag naar u op.

  Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice:

  Tel: 0297-563966

  E-mail: klantenservice@remove-this.modehuisblok.nl

  Of via ons contactformulier

  WhatsApp: 0682970512

  Voor antwoord op veelgestelde vragen klikt u hier.

   

   

  Meer informatie
 • Vermaakservice

  Vermaakservice

  “De beste mode is kleding die je past.”

  Dit is wat wij bij Modehuis Blok geloven en nastreven. Het vermaken van kleding is onze service. Indien nodig wordt de kleding afgespeld en in ons eigen veranderatelier vakkundig vermaakt.

  Mocht u niet in de buurt wonen of niet in de gelegenheid zijn de kleding op te komen halen, dan sturen we de vermaakte kleding graag naar u op.

 • Retourbeleid

  Retourbeleid

  Artikelen kunt u binnen acht dagen na aankoop ruilen tegen een ander artikel of een tegoedbon. Ruilen is alleen mogelijk wanneer het artikel ongedragen is, in originele staat verkeert en in combinatie met de kassabon en het aangehechte prijskaartje.
  Artikelen kunnen zowel in Uithoorn als Amsterdam worden geretourneerd.

  Afgeprijsde artikelen en accessoires kunnen niet geruild worden.

 • Wastips

  Wastips

  Om langer plezier te hebben van uw kleding adviseren wij u graag hoe u uw kleding het beste kunt behandelen.

  In het volgende overzicht vindt u tips voor het wassen van verschillende stoffen. Klik hier voor het volledige overzicht.

  Mocht u desondanks nog vragen hebben over het wassen van een kledingstuk, dan staan onze medewerkers u graag te woord.

   

   

   

  Meer informatie
 • Wasvoorschriften

  Wasvoorschriften

  Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw kleding adviseren wij u graag hoe u uw kleding het beste kunt behandelen. Onderstaand vindt u een overzicht van de symbolen in kledinglabels en wasadvies voor verschillende stoffen.

  Klik hier voor het volledige overzicht van wasvoorschriften.

  Meer informatie
 • Vlekkentips

  Vlekkentips

  Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw kleding adviseren wij u graag hoe u uw kleding het beste kunt behandelen. Onderstaand vindt u een overzicht van tips voor het verwijderen van veelvoorkomende vlekken.

  Klik hier voor een volledig overzicht

  Meer informatie