Onze visie

Kwalitatief en duurzaam leven

Modehuis Blok streeft naar welzijn en geluk. Voor onze familie en medewerkers, maar ook voor onze klanten. Daarom bouwen we continu aan sterke relaties die gestoeld zijn op loyaliteit en kwaliteit en werken wij samen met ontwerpers die duurzaam en vooruitstrevend werken. Zo blijven we gezond voor volgende generaties en kunnen we een betrouwbare rol blijven vervullen voor onze klantenkring. Voor hen en voor de samenleving in zijn algemeen willen wij kwalitatief duurzaam voortbestaan.

‘Wij willen mensen met onze vakliefde inspireren en samen ontdekken we met welke kleding en combinaties iemands eigen stijl en persoonlijkheid worden versterkt.’

VAKLIEFDE

Modehuis Blok voert vooruitstrevende en duurzame modemerken. Want wij houden van innovatieve snits, natuurlijke materialen, een hoog afwerkingsniveau en een onderscheidend elan. Wij willen mensen met onze vakliefde inspireren en samen ontdekken we met welke kleding en combinaties iemands eigen stijl en persoonlijkheid worden versterkt. Want styling van top tot teen is niet alleen voor beroemdheden. En daar maakt Modehuis Blok veel klanten en zelfs hele families oprecht blij mee.