Binnen twee werkdagen verzonden

  Veilig betalen met iDeal

  Gratis verzending boven de € 75,-

Modehuis Blok goes wild

Modehuis Blok goes wild. Hoe wild? Héél wild!

Op 13 en 14 april komt één van Duitslands beste tatoeëerders naar Modehuis Blok. Ja echt! We maken geen grapje. Jij maakt kans op een mini-tatoeage gezet door de enige echte Bronko Steel.

Bronko Steel heeft waarschijnlijk de meest mobiele tattoo studio ter wereld. In een ruimte van 9 m² zet hij prachtige kleine kunstwerkjes. In 2017 heeft hij op ongeveer 30 verschillende locaties meer dan 600 minimalistische tattoos gezet. Heel tof!

En op zaterdag 13 april en zondag 14 april maak jij kans om je droom waar te maken bij Modehuis Blok.

Hoe maak jij kans?
Het is heel simpel. Weet jij uit de grabbelton dé gouden knoop te pakken? Dan ben jij de gelukkige! Op zaterdag 13 april verloten we om 10:00 uur en om 14:00 uur in totaal 16 tattoo’s. Op zondag 14 april verloten we om 12:00 uur en om 14:00 uur in totaal 10 tattoo’s.

Stay tuned!!