Binnen twee werkdagen verzonden

  Veilig betalen met iDeal

  Gratis verzending boven de € 75,-

Verzendkosten

Bezorgkosten
Blok rekent geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €75,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €75,- rekenen we €4.95.

Is uw order gratis verzonden maar wordt uw aankoopbedrag minder dan €75,- na het retourneren, dan brengen wij achteraf de verzendkosten in rekening. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag. Voor verzenden naar het buitenland, neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Levertijd
We streven ernaar om bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen af te leveren bij PostNL. Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen uiterlijk op dinsdag worden verstuurd. In veel gevallen zal uw bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd worden. Wij zijn echter afhankelijk van de levertijden van PostNL. U ontvangt van ons een Track & Trace code om uw bestelling te volgen.

Verzending via PostNL
Blok werkt samen met PostNL voor het verzenden van uw bestelling. Samen streven wij ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. De actuele status van uw bestelling vindt u terug in het accountoverzicht. Bent u niet aanwezig op het moment van levering, dan ontvangt u van PostNL een niet-thuis-bericht. In het geval van afwezigheid zal PostNL doorgaans de volgende dag nogmaals proberen uw bestelling te leveren op het aangegeven adres. Lukt dit niet, dan zal PostNL uw bestelling afleveren bij het dichtstbijzijnde afhaalkantoor. PostNL bericht u via een notitie in uw brievenbus waar u het pakket op kunt halen.

Ophalen in onze winkel
Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling gratis af te halen in onze winkels Uithoorn en Buitenveldert. Als u heeft aangegeven dat u de bestelling wilt ophalen in onze winkel, zullen wij dit zo spoedig mogelijk communiceren met onze verkoopadviseurs. U kunt op deze manier uw bestelling nog dezelfde dag op komen halen. Let op! Neem een geldig legitimatiebewijs mee en uw orderbevestiging.

Niet leverbare artikelen
Blok streeft ernaar dat alle bestelde artikelen op voorraad zijn. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat een artikel niet meer leverbaar is, dan wordt u per e-mail of telefonisch zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. In overleg met u kunt u ervoor kiezen of u de bestelling wilt annuleren of een ander artikel wilt uitzoeken. Het bedrag van uw geannuleerde bestelling wordt binnen enkele werkdagen op uw rekening overgemaakt.