Binnen twee werkdagen verzonden

  Veilig betalen met iDeal

  Gratis verzending boven de € 75,-


Pastel

Regelmatig komen pastelkleuren terug in de mode en dat is in 2021 zeker weer opnieuw zo: deze zachte kleuren gaan we erg vaak terug zien in de lente en in de zomer! Dit is niet alleen voor de kleding zo, maar ook voor tassen en schoenen. Kleed u zelf van top tot teen in roze of kies voor subtiele accenten.

Poetie Whites

Naast vrolijke prints in alle kleuren, zijn ook monochrome outfits in neutrale kleuren helemaal ‘je van het’ deze zomer. We zagen op de catwalk vooral tijdloze basics in het beige en wit verschijnen, maar bij deze trend wordt de nadruk gelegd op een zacht, luxueze look die vrouwelijk en uitnodigend is. Een toefje romantiek past ook heel goed in de nieuwe mode. Daarbij valt te denken aan geborduurde details.

Terra Nova

Als ‘Brown the new Black’ is, dan zijn terra kleuren de vertaling voor de zomergarderobe. Warme uitnodigende bruinen die doen denken aan een Indian Summer en warme zomerdagen in Toscane.

Prairie meets Cowgirl

Deze dromerige look is de nieuwe vertaling van de prairie look. Dit maal alleen meer zuidelijk, south of the border met Southern California en de Mexicaanse salon als inspiratie. Deze look draagt zelfverzekerdheid en trots uit.

Bluebird

Wat is er nou makkelijker en lekkerder dragen dan blauw? Ook hierbij gaat het om een schone, bijna clinische look, maar dan op een subtiele manier. De zachte blauwtinten zorgen voor een nonchalante ‘weekend vibes’ waarbij de look vrouwelijk en fris is. En natuurlijk kan denim hierin niet ontbreken. Vooral jeans op jeans is helemaal in dit seizoen.

Sunny Yellow

Happy & Yellow; geel is de positieve kleur die meteen vrolijkheid en gemak uitstraalt. Van mosterd tot madelief, alle tinten komen voorbij en zorgen voor een opvallend geheel. Na een tijd van thuis zitten en bezinning is het tijd om er weer uit te springen op een vrolijke manier.

Mis de laatste Blok nieuwtjes niet

Schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over de nieuwe collectie, inspirerende content, exclusieve evenementen, uitverkoop en nog veel meer!