Binnen twee werkdagen verzonden

  Veilig betalen met iDeal

  Gratis verzending boven de € 75,-

Bestellen

Welkom bij de webshop van Blok. Ook digitaal willen wij u volop inspireren met looks uit ons uitgebreide assortiment van mooie merken. En ook voor uw online aankopen kunt u rekenen op onze uitstekende service. Online bestellen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Hoe kan ik bestellen?
Bestellen via onze webshop is heel eenvoudig. Klik op het artikel van uw keuze, kies de juiste maat en plaats het item in uw winkelmandje. U kunt gerust nog verder winkelen of direct naar afrekenen gaan om uw bestelling af te ronden.

Bestelling afronden
Bij het afronden van de bestelling hebben wij een aantal persoonlijke gegevens nodig, zoals uw adres om het gewenste artikel te kunnen afleveren. U kunt een Blok account aanmaken, dit is niet verplicht. Wanneer u een Blok account heeft, kun u in het vervolg direct inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Uw contactgegevens zijn automatisch ingevuld bij uw webbestelling.

U kunt het pakket bij u thuis of op een ander adres in Nederland laten bezorgen. Ook is het mogelijk om uw pakketje in de winkel op te halen.

Controleer uw bestelling nogmaals. Bent u akkoord? Klik dan op afrekenen.