Binnen twee werkdagen verzonden

  Veilig betalen met iDeal

  Gratis verzending boven de € 75,-

Ruilen & retourneren

Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden en blij bent met uw aankopen. Retourneren is dus geen probleem. Als een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet heeft u twee mogelijkheden: retourneren of ruilen. Dit is voor uw online aankopen in onze webshop mogelijk binnen de zichttermijn van 14 dagen. Voor alle aankopen in onze winkels geldt een zichttermijn van 8 dagen. Artikelen dienen altijd ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. Let hierbij extra op de hygiëne.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild worden.

 

Het bijgevoegde retourformulier dient u ingevuld bij de retourzending te voegen en duidelijk in te vullen welk artikel u wilt retourneren. U kunt retourneren via PostNL (kosten en risico van deze retourzending zijn voor rekening van de koper) of in de winkel.

Retourneren via de post (eigen kosten)
Verstuur uw pakket binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retour aan ons, samen met het retourformulier en originele aangehechte prijskaarten.

Adres winkel:
Modehuis Blok
t.a.v. Webshop retourzending
Amstelplein 19
1421 SB Uithoorn

We adviseren u om het pakket via PostNL pakketservice te verzenden, om zoekgeraakte poststukken te voorkomen. Zorg dat het pakket voldoende gefrankeerd is en bewaar uw bewijs van verzending goed.

Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het bedrag binnen 1 week op uw rekening of creditcard retour gestort. Er wordt alleen overgegaan tot retourbetaling als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen, als waarin wij het verstuurd hebben, ongedragen en ongewassen.

Retourvoorwaarden
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de verpakking en het product onbeschadigd zijn. Deze garantie vervalt wanneer:

  • Het product gedragen en/of gewassen is.
  • Niet meer is voorzien van originele labels.
  • De consument zelf geprobeerd heeft een gebrek te herstellen.
  • De gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.
  • Het product is beschadigd.

Ruilen

Online ruilen is helaas niet mogelijk. Wilt u een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsen zoals u gewend bent. Dit om te voorkomen dat het artikel uitverkocht raakt voordat uw retourzending door ons verwerkt is.

Omruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in andere kleur of maat in de winkel is wel mogelijk.