Binnen twee werkdagen verzonden

  Veilig betalen met iDeal

  Gratis verzending boven de € 75,-

Blok’s Beautydag

Beautysalon Instituut Périne uit Mijdrecht werd in 2013 verkozen tot Beste Beauty Salon van Nederland. Oprichtster Périne is al jarenlang klant bij Modehuis Blok. En zo ontstond het idee om samen te werken. U kunt zich op zaterdag 14 september in de winkel in Uithoorn laten verwennen met een Sabaaydi-massage of een huidanalyse.

Magic Mirror

Hoe staat het met uw huid? Met een magische spiegel maakt Périne een analyse van uw huid. Deze bijzondere spiegel vergelijkt uw huid met die van miljoenen anderen. Zo krijgt u een goed beeld van wat er goed gaat met uw huid en wat eventueel verbeterd zou kunnen worden. Périne geeft u daar praktische adviezen en tips voor.

Op zaterdag 14 september ontvangt u bij aankoop van een nieuwe outfit* in Uithoorn, gratis een Make-Up Speed Date & Skin Check van beautysalon Périne. Deze duurt 45 minuten en heeft een waarde van € 59,50.

* ter waarde van € 200,-

Sabaaydi massage

Deze oeroude massage techniek wordt uitgevoerd met originele Thaise kruidenbuidels en werkt verlichtend bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie.
Tijdens Blok’s Beauty dag op 14 september is Angeline van Instituut Périne in de winkel aanwezig om u en uw partner ter plekke af te helpen van pijnlijke of gespannen spieren. Daarbij masseert ze met de bijzondere Shabaaydi kruidenstempels.

Voor meer informatie over deze massage kijk op: https://perine.nl/behandelingen/sabaaydi-massage/