Binnen twee werkdagen verzonden

  Veilig betalen met iDeal

  Gratis verzending boven de € 75,-

Trends & Friends 12 maart

TRENDS & FRIENDS AVOND BIJ MODEHUIS BLOK
& YOU’RE INVITED!

‘De mooiste trends en de leukste vrienden komen samen tijdens de Trends & Friends avond van Modehuis Blok!’ En die belooft één groot feest te worden. Niet alleen ontdek je tijdens dit event de nieuwste voorjaarscollectie in de winkel (al een feestje op zich!), ook zijn er superleuke optredens. Zo vertelt modestylist Lianne Loef je alles over de nieuwste modetrends én houdt zij met een collega stylingspeeddates over welke kleuren en vormen jou top zullen staan. En er is meer. Sandrine van den Berg van Redken showt de nieuwste haartrends en een Redken-stylist adviseert je on the spot welke kleur & coupe helemaal bij jou passen. Ook leuk: bij ‘Style 2 Mar’ kun je ter plekke hippe (naam)armbandjes laten maken. Natuurlijk is deze avond niet compleet zonder drinks & bites én hippe tunes: zangeres Charmaine zorgt voor een flinke dosis live soul!

Kortom: deze avond wil je niet missen!

Wanneer: 12 maart van 18.30 tot 21.00 uur
Waar: Modehuis Blok in Uithoorn
Aanmelden: vrije inloop