Binnen twee werkdagen verzonden

  Veilig betalen met iDeal

  Gratis verzending boven de € 75,-

actie moederdag

Lieve moeders, zonen & dochters,

Op zondag 10 mei is het zover, dan zetten we in heel Nederland alle mama’s in het zonnetje!

Onze verwenpakketten brengen een glimlach op het gezicht en zijn weer eens iets anders dan bloemen of parfum. Wij verwennen alle mama’s graag een beetje extra en hebben de volgende Moederdag cadeau mogelijkheden voor uw moeder, dochter of oma:

Cadeaubon 1 – u koopt een cadeaubon voor uw dierbare en ontvangt een extra cadeaubon van ons! (30% extra). Stel u koopt een cadeaubon van €50, dan ontvangt u maar liefst €15 euro cadeau.

Cadeaubox 2 – wij maken een prachtige doos voor u, waarin u bijvoorbeeld een mooi shirt of blouse uitzoekt voor uw moeder. Hierbij krijgt u van ons een prachtige sjaal cadeau.

Cadeaubox 3 – wij hebben een liefdevol & hip cadeaupakket samengesteld ter waarde van €24,95.  Hierin zit een trendy Sorbet Island bracelet (helemaal leuk deze zomer) en een mooie leren hartjessleutelhanger. Leuk voor kinderen om aan hun lieve mama’s te geven.

Veel verwenplezier!

Hartengroet,

Yvonne, Anne Marije & Team

Laden...

Cadeaubox 2

Wij maken een prachtige doos voor u, waarin u bijvoorbeeld een mooi shirt of blouse uitzoekt voor uw moeder. Hierbij krijgt u van ons een prachtige sjaal van ons cadeau.

Cadeaubox 3

Wij hebben een liefdevol & hip cadeaupakket samengesteld ter waarde van €24,95.  Hierin zit een trendy Sorbet Island bracelet (helemaal leuk deze zomer) en een mooie leren hartjessleutelhanger. Leuk voor kinderen om aan hun lieve mama’s te geven.

Speciaal voor moederdag..

U koopt een cadeaubon voor uw dierbare en

ontvangt een extra cadeaubon van ons!

(30% extra). Stel u koopt een cadeaubon

van €50, dan ontvangt u maar liefst €15 euro

cadeau. Dit kunt u als extra cadeau meegeven

of aan uzelf besteden.