Binnen twee werkdagen verzonden

  Veilig betalen met iDeal

  Gratis verzending boven de € 75,-

Onze visie

 

 

 

Onze service

Lees meer

Met Modehuis Blok heeft Anna Blok 81 jaar geleden iets blijvend tot stand te gebracht, iets van waarde. Voor haarzelf, haar kinderen, voor onze betrokken werknemers, leveranciers en ontwerpers, maar ook voor onze trouwe kopers. Deze familiaire verbondenheid en ongedwongen gezelligheid zijn nog steeds voelbaar in onze winkels, waar zorg hebben voor elkaar het motto is. Elke dag opnieuw proberen we daarom met vak liefde, vrolijkheid en oprechte aandacht voor ieders unieke persoonlijkheid en stijl mensen blij te maken met onze onderscheidende kleding, natuurlijke materialen en mooie combinaties. Bij Modehuis Blok ben je al snel thuis, omdat het voelt als thuis.

Klantgeluk

Als familiebedrijf zijn we echt oersterk. Ook onze niet-verwante medewerkers voelen zich sterk met ons verweven. En wij voelen ons precies zo sterk verweven met hen. Onze werkwijze is primair gebaseerd op deze familiaire emoties. In alles wat we doen zijn we persoonlijk, warm, betrouwbaar en hebben we oprecht aandacht voor wat belangrijk is voor mensen. Juist omdat het voelt als thuis, blijven medewerkers bij ons werken en komen klanten telkens bij ons terug. Simpelweg gelukkige klanten is het  uitgangspunt bij alles wat we doen.

persoonlijke aandacht voor iedereen

bekijk de video

onze mensen

wie zijn wij?

Kwalitatief & duurzaam

Modehuis Blok streeft naar welzijn en geluk. Voor onze familie en medewerkers, maar ook voor onze klanten. Daarom bouwen we continu aan sterke relaties die gestoeld zijn op loyaliteit en kwaliteit en werken wij samen met ontwerpers die duurzaam en vooruitstrevend werken. Zo blijven we gezond voor volgende generaties en kunnen we een betrouwbare rol blijven vervullen voor onze klantenkring. Voor hen en voor de samenleving in zijn algemeen willen wij kwalitatief duurzaam voortbestaan.

VAKLIEFDE

Modehuis Blok voert vooruitstrevende en duurzame modemerken. Want wij houden van innovatieve snits, natuurlijke materialen, een hoog afwerkingsniveau en een onderscheidend elan. Wij willen mensen met onze vakliefde inspireren en samen ontdekken we met welke kleding en combinaties iemands eigen stijl en persoonlijkheid worden versterkt. Want styling van top tot teen is niet alleen voor beroemdheden. En daar maakt Modehuis Blok veel klanten en zelfs hele families oprecht blij mee.

Vermaakservice

Lees meer