Onze winkels

Amsterdam - Buitenveldert

In onze winkel te Amsterdam Buitenveldert vindt u onze duurzame dames- en herencollectie bestaande uit bekende internationale en Nederlandse merken, maar ook uit verrassende, minder bekende merken. Met deze kwalitatieve modemerken stellen wij, op een oppervlakte van 1040m2, ieder seizoen voor jong en oud een brede, uitgebalanceerde collectie samen.

Onze ervaren family dressers stellen met oprechte aandacht voor uw persoonlijkheid en figuur een outfit samen waar u ├ęcht blij van wordt.

Winkelcentrum

De winkel is gelegen aan het Gelderlandplein. Hier kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die dit winkelcentrum biedt. Er is een grote sortering specialistische winkels gevestigd en een aantal gezellige horecagelegenheden. Ook zijn er speelmogelijkheden voor kinderen en worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Meer informatie over het winkelcentrum leest u op de website van het Gelderlandplein. Klik hier voor een link.

Bereikbaarheid

Het Gelderlandplein is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Voor de routeplanner kiest u Parkeergarage Gelderlandplein, Van Leijenberghlaan 43 1082GC Amsterdam.

De volgende bussen stoppen bij het Gelderlandplein:

  • Bus 65 vanaf Haarlemmermeer
  • Bus 248 vanaf station Zuid
  • Bus 62 vanaf het Amstelstation

Stap uit bij halte Loowaard.

  • Bus 199 vanaf Schiphol/Amstelveen

Stap uit bij halte Gelderlandplein

Parkeergelegenheid

U kunt 1,5 uur gratis parkeren in de parkeergarage onder het winkelcentrum of op het parkeerdek aan de Loowaard.

Meer informatie

Uithoorn

In onze winkel te Uithoorn kunnen wij de tijd voor u nemen. U vindt hier onze duurzame dames- en herencollectie bestaande uit bekende internationale en Nederlandse merken, maar ook uit verrassende, minder bekende merken. Met deze kwalitatieve modemerken stellen wij, op een oppervlakte van 1500m2, ieder seizoen voor jong en oud een brede, uitgebalanceerde collectie samen. Dit alles met gratis parkeren op het parkeerdek boven het winkelcentrum.

Onze ervaren family dressers stellen met oprechte aandacht, samen met u, een outfit samen waar u echt blij van wordt. In de tussentijd kunnen uw kinderen zich vermaken in de speelhoek.

Parkeergelegenheid

De winkel is gelegen aan het Amstelplein in Uithoorn. U kunt gratis parkeren op het parkeerdek boven het winkelcentrum.

Bereikbaarheid

Het Amstelplein is gemakkelijk bereikbaar via de N201.

De volgende bus stopt bij het Amstelplein:

  • Bus 170 richting Uithoorn Meerwijk (vanuit Amstelveen en Amsterdam)

 

 

Meer informatie

Bloklet

Bent u op zoek naar de mooiste koopjes? Dan bent u in onze BLOKLET aan het juiste adres. Hier vindt u sterk afgeprijsde dames- en herenkleding. De BLOKLET is gelegen naast onze winkel aan het Amstelplein in Uithoorn, tegenover het politiebureau.

De mooiste koopjes vindt u tijdens onze uitverkoop in onze andere winkels.

 

 

Meer informatie