Binnen twee werkdagen verzonden

  Veilig betalen met iDeal

  Gratis verzending boven de € 75,-

Amsterdam – Buitenveldert

In onze winkel te Amsterdam Buitenveldert vindt u onze duurzame dames- en herencollectie bestaande uit bekende internationale en Nederlandse merken, maar ook uit verrassende, minder bekende merken. Met deze kwalitatieve modemerken stellen wij, op een oppervlakte van 1040m2, ieder seizoen voor jong en oud een brede, uitgebalanceerde collectie samen.

Onze ervaren family dressers stellen met oprechte aandacht voor uw persoonlijkheid en figuur een outfit samen waar u écht blij van wordt.

Adres:
Gelderlandplein 25
1082 KX Amsterdam – Buitenveldert
Tel: 020 6462656
klantenservice@modehuisblok.nl

WINKELCENTRUM

De winkel is gelegen aan het Gelderlandplein. Hier kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die dit winkelcentrum biedt. Er is een grote sortering specialistische winkels gevestigd en een aantal gezellige horecagelegenheden. Ook zijn er speelmogelijkheden voor kinderen en worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Meer informatie over het winkelcentrum leest u op de website van het Gelderlandplein. Klik hier voor een link.

BEREIKBAARHEID

Het Gelderlandplein is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor de routeplanner kiest u Parkeergarage Gelderlandplein, Van Leijenberghlaan 43 1082GC Amsterdam. De volgende bussen stoppen bij het Gelderlandplein:

  • Bus 62 vanaf het Amstelstation of Station Zuid
  • Vanaf Amstelveen busstation is het mogelijk bus 348 te nemen en op halte UMC(locatie VUMC) over te stappen op bus 62

Stap uit bij halte Gelderlandplein Noord/Oost.

PARKEERGELEGENHEID

U kunt 1,5 uur gratis parkeren in de parkeergarage onder het winkelcentrum of op het parkeerdek aan de Loowaard.